Για το χοιρινό: καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα καρότα. Καθαρίζετε από τις ίνες του και ψιλοκόβετε το σέλερι. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και το σέλερι. Προσθέτετε τα κομμάτια του κρέατος και τα σοτάρετε γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε τα ντοματάκια, συμπληρώνετε 2 φλιτζάνια χλιαρό νερό, αλατοπιπερώνετε και βράζετε το φαγητό για 1 ½ ώρα σε μέτρια φωτιά.
Για τον πουρέ φασολιών: Βάζετε στο πολυμίξερ τα βρασμένα φασόλια με το ζωμό, 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξίδι, την πάπρικα και λίγο αλάτι και πολτοποιείτε. Σερβίρετε το χοιρινό και τη σάλτσα του με τον πουρέ φασολιών και πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.