facebook

Οι παραγωγοί μας

Πιστεύουμε στους ανθρώπους που αγαπούν και γνωρίζουν τη γη· χτίζουμε σχέση ζωής μαζί τους και μαζί της. Οι συνεργάτες – παραγωγοί μας συνεργάζονται με τη γη για να μας δώσει τον καλύτερο καρπό της.

ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Τα άροσις προέρχονται από τις εγγυημένα κορυφαίες σοδειές των αυστηρότατα επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών. Στα μικρά επιλεγμένα, μη ενιαία,  οικογενειακά αγροκτήματα τους, οι παραγωγοί, έχουν συνεχή παρουσία, χρησιμοποιούν παραδοσιακές καλλιεργητικές τεχνικές με τις ελάχιστες μηχανικές παρεμβάσεις. Εφαρμόζουν αγρανάπαυση, ορθολογική χρήση του νερού και των αγροτικών εφοδίων. Αξιοποιούν γηγενείς ποικιλίες, συγκομίζουν προιόντα μικρής παραγωγής και εξαιρετικής ποιότητας. Συνεργάζονται αρμονικά με τη φύση. 

Οι ντόπιοι παραγωγοί, με το μεράκι και την τέχνη τους ζουν από, και για τα όσπρια και τα ρύζια. Η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από τους κύκλους των καλλιεργειών και τις διαθέσεις της φύσης και του καιρού. Οι διακοπές τους είναι μικρής διάρκειας και «για όσο η γη αντέχει μόνη της».

IMAGE

Οι συνεργάτες μας είναι άνθρωποι απλοί, χαμογελαστοί, φιλόξενοι. Είναι συμφιλιωμένοι με τον κάματο και την ηρεμία. Με τη φύση που τους δίνει χαρές και απογοητεύσεις. Με την οικογένεια τους που όλα τα μέλη συνεισφέρουν. Με τους περισσότερους συγχωριανούς τους, συμμετέχοντας στις ανάγκες τους.    

Οι παραγωγοί μας είναι προσ – γειωμένοι, αφουγκράζονται τη γη αλλά και ονειρεύονται, πειραματίζονται – έχουν άπλετο χρόνο για όλα.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αναστασιάδου Θοδώρα
Δημητρίου Δημήτρης
Λιόλιος Παντελής
Λιόλιος Δημήτρης
Λούμπας Θωμάς
Μιχαηλίδης Γιάννης
Μπαμπάκος Γιάννης
Μπαμπάκος Γιώργος
Μπαμπάκος Αποστόλης
Διαμαντόπουλος Μιλτιάδης
Μπαμπάκος Σπύρος
Μπαμπάκος Θανάσης
Μπουτσιάδης Θόδωρος
Παλεζίνας Κυριάκος
Παπαδημητρίου Κώστας
Παρασκευαίδης Θέμης
Τοροφίας Κοσμάς

Είναι προνοητικοί. Όπως οι πρόγονοί τους, έχουν μπαξέδες. Καταναλώνουν δικά τους κηπευτικά στην εποχή τους, παράγουν χειροποίητα προιόντα (σάλτσες, παραδοσιακά ζυμαρικά, τσίπουρο κ.ά.) για τον χειμώνα. 

Πριν τη σπορά η άροσις συζητά με τους παραγωγούς τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς: Αναλύονται οι αποδόσεις και η ποιότητα του κάθε χωραφιού, οι αστοχίες και οι διορθωτικές ενέργειες, η κριτική των καταναλωτών, οι ανάγκες για την ερχόμενη χρονιά, η πορεία και οι στόχοι της άροσις, τα προβλήματα. Σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας συμφωνούνται οι σπορές για κάθε ένα αγροτεμάχιο κάθε ενός παραγωγού.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Γεωργιάδης Γιάννης
Μπούτλας Μιχάλης
Στεργίου Παρασκευάς
Στεργίου Σοφία
Στεργίου Χρήστος
Τσίκος Βασίλης
IMAGE

Οι συνεργάτες μας κοιμούνται ήσυχα. Δεν πτοούνται από τις αναποδιές της καλλιεργητικής περιόδου. Έχουν μεγάλη εμπειρία και οι άνθρωποι της άροσις τους συμβουλεύουν. Γνωρίζουν ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα θα είμαστε δίπλα τους.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αντωνόπουλος Νίκος
Γιαγκόζογλου Θεοφάνης
Ζέρβα Στέλλα
Καλαιτζίδης Χρήστος
Κλεισιάρης Γιώργος
Κυριακίδης Δημήτρης
Παρασίδης Ιπποκράτης

Δεν ανησυχούν για τη τιμή ανά κιλό αγοράς της σοδειάς τους. Η κατώτατη τιμή είναι συμφωνημένη για να στηριχθούν σε εποχές που οι τιμές κατρακυλούν. Η τελική τιμή αγοράς εξαρτάται από την ποιότητα της σοδειάς, είναι γενναιόδωρη, δεν εξαρτάται από τα σκαμπανεβάσματα της αγοράς και εξασφαλίζει μια δίκαιη τιμή προς τους καταναλωτές.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Γαύρος Γιάννης
Καραδήμος Σταύρος
Λαμπρόπουλος Αλέξανδρος
Πλιάτσιος Αλέκος
Σακκούλας Γιώργος
Σακκούλας Γρηγόρης
Σουλίδης Φώτης
Τουχτίδης Αβραάμ

Οι συνεργάτες μας δεν ανησυχούν για το αν θα πουληθεί η σοδειά τους. Ακόμα και αν οι ποσότητες ξεπεράσουν τις συνηθισμένες, η άροσις θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κοκκινούλης Χρήστος
Μπασδάνης Κώστας
Σωτηρίου Σωτήρης
Τσιάχας Δημήτρης
Τσικρίκας Θόδωρος
Τσικρίκας Σπύρος
Χατζηανδρέου Χρήστος

Αυτοί είναι οι συνεργάτες μας από το 1956, από τότε δηλαδή που ο πρώτος της οικογένειας άροσις άρχισε να ασχολείται με τα όσπρια. Η κοινότητα είναι οι ρίζες μας και η σχέση μας μαζί της είναι συμβιωτική και αρμονική. 

Τα ονόματα των παραγωγών μας βρίσκονται σε κάθε συσκευασία μας. Έχει σημασία να τους γνωρίζετε. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος μαζί τους για να απολαμβάνετε τα ιδιαίτερα μας προϊόντα.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

IMAGE
Βαφιάς Γιάννης
Scroll to Top