- Σε μούλτι βάζουμε τα ρεβύθια, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα χοντροκομμένο μείγμα
- Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά του “μπιφτεκιού” και το μείγμα του ρεβυθιού και ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Πλάθουμε τα “μπιφτέκια”, τα βάζουμε σε λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 πάνω-κάτω για 20’.
- Φτιάχνουμε τη σως ανακατεύοντας όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπωλ
- Συναρμολογούμε το burger με το “μπιφτέκι” ρεβυθιού με υλικά που μας αρέσουν!
Προτεινόμενο σερβίρισμα: ψητά sticks γλυκοπατάτας.