Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 – 3 κουταλιές ελαιόλαδο, τις πασπαλίζετε με 1 κουταλάκι κόλιαντρου και τις σβήνετε με το χυμό από το ένα λάιμ. Τις κατεβάζετε από τη φωτιά. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα καρότα, βγάζετε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβετε σε μικρούς κύβους. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τα φασόλια με τις φακές, τα καρότα, τις πιπεριές, τον υπόλοιπο κόλιαντρο, τη ρίγανη, το μαϊντανό και λίγο αλάτι. Προσθέτετε 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, το χυμό από το δεύτερο λάιμ και ανακατεύετε. Σερβίρετε με τις σοταρισμένες γαρίδες.