Η σούπα είναι ο πιο κοινός τρόπος μαγειρέματος των οσπρίων. Κι όμως… Τα Ελληνικά όσπρια μπορούν να μαγειρευτούν με όλους τους γνωστούς τρόπους και να μεταμορφώσουν την κουζίνα μας:
Ελληνικές Φακές: Δοκιμάστε τες σε:
- Σαλάτα, Πατέ, Ορεκτικό
- Σούπα ή Πουρέ
- Κεφτέδες από φακές
Ελληνικά Ρεβίθια: Ιδανικά ως:
- Σαλάτα, Ορεκτικό, Χούμους, Πατέ
- Φούρνου, Σούπα,
- Ρεβιθοκροκέτες, Ρεβιθοκεφτέδες
- Σνακ, Στραγάλια
Θυμήσου Μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην κατάψυξη βρασμένα σε μερίδες. Όποτε θέλεις τα βγάζεις και παρασκευάζεις το πιάτο που σου αρέσει!
Ελληνικά Μέτρια φασόλια, Ελληνικοί Γίγαντες – Ελέφαντες, Ελληνικά Πλακέ μεγαλόσπερμα: Μεγάλη ποικιλία φασολιών σε πολλές διαφορετικές παρασκευές όπως…
- Σαλάτα, Ορεκτικό, Πατέ
- Σούπα, Φούρνου, Πουρές
- Κεφτέδες από μέτρια φασόλια
- Γλυκό
Θυμήσου Μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην κατάψυξη βρασμένα σε μερίδες. Όποτε θέλεις τα βγάζεις και παρασκευάζεις το πιάτο που σου αρέσει!
Ελληνική Φάβα: Δοκίμασέ τη ως Πουρέ, Πατέ, Ορεκτικό ή και Σούπα
Ήξερες ότι:: Μπορείς απλά να τη βράσεις και να την αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σε μερίδες; Όποτε θέλεις τη βγάζεις και παρασκευάζεις το πιάτο που σου αρέσει!