facebook

Ελληνικά όσπρια: τρόποι μαγειρέματος

  • Edit Share Buttons
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η σούπα είναι ο πιο κοινός τρόπος μαγειρέματος των οσπρίων. Κι όμως… Τα Ελληνικά όσπρια μπορούν να μαγειρευτούν με όλους τους γνωστούς τρόπους και να μεταμορφώσουν την κουζίνα μας:

 

Ελληνικές Φακές: Δοκιμάστε τες σε:

  • Σαλάτα, Πατέ, Ορεκτικό
  • Σούπα ή Πουρέ
  • Κεφτέδες από φακές

 

Ελληνικά Ρεβίθια: Ιδανικά ως:

  • Σαλάτα, Ορεκτικό, Χούμους, Πατέ
  • Φούρνου, Σούπα,
  • Ρεβιθοκροκέτες, Ρεβιθοκεφτέδες
  • Σνακ, Στραγάλια

 

Θυμήσου Μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην κατάψυξη βρασμένα σε μερίδες. Όποτε θέλεις τα βγάζεις και παρασκευάζεις το πιάτο που σου αρέσει!

 

Ελληνικά Μέτρια φασόλια,   Ελληνικοί Γίγαντες – Ελέφαντες, Ελληνικά Πλακέ μεγαλόσπερμα: Μεγάλη ποικιλία φασολιών σε πολλές διαφορετικές παρασκευές όπως…

  • Σαλάτα, Ορεκτικό, Πατέ
  • Σούπα, Φούρνου, Πουρές
  • Κεφτέδες από μέτρια φασόλια
  • Γλυκό

 

Θυμήσου Μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην κατάψυξη βρασμένα σε μερίδες. Όποτε θέλεις τα βγάζεις και παρασκευάζεις το πιάτο που σου αρέσει!

 

Ελληνική Φάβα: Δοκίμασέ τη ως Πουρέ, Πατέ, Ορεκτικό ή και Σούπα

 

Ήξερες ότι:: Μπορείς απλά να τη βράσεις και να την αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σε μερίδες; Όποτε θέλεις τη βγάζεις και παρασκευάζεις το πιάτο που σου αρέσει!

 

Scroll to Top