• Πως θα βρω το προϊόν μου;

  Από το μενού ή την αρχική σελίδα επιλέγεται ΠΡΟΪΟΝΤΑ για να μπείτε στην σελίδα των προϊόντων. Εκεί βλέπεται όλα μας τα προϊόντα. Επιλέγετε με ένα κλικ αυτό που σας ενδιαφέρει και οδηγείστε στην σελίδα του επιλεγμένου προϊόντος όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Στο τέλος των πληροφοριών υπάρχει εικονίδιο «Αγορά Προϊόντος». 

 • Πως θα παραγγείλω τα προϊόντα που θέλω;

  Στην σελίδα των προϊόντων επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Ανοίγοντας την αντίστοιχη σελίδα προϊόντος στο κάτω μέρος υπάρχει εικονίδιο “Αγορά Προϊόντος”. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ανοίγει το παράθυρο του e-shop όπου βλέπετε την τιμή του προϊόντος και επιλέγετε το πόσα τεμάχια θέλετε να παραγγείλετε από το συγκεκριμένο προϊόν. Στη συνέχεια επιλέγετε είτε “συνέχεια” είτε “ολοκλήρωση”.

  Για να μπορέσετε να παραγγείλετε θα πρέπει να είσαστε μέλος του www.arosis.gr. Συμπληρώστε στη φόρμα το e-mail σας & το password που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και κάντε login στο χώρο μελών.

  Αν δεν είστε μέλος πατήστε το κουμπί δημιουργίας νέου λογαριασμού. Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

  Τα στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας πρέπει να είναι σωστά καθώς βάση αυτών θα ολοκληρωθούν οι συναλλαγές σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Τι είναι το καλάθι αγορών;
  Στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών συλλέγετε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Μέχρι να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να βάλετε ή να βγάλετε προϊόντα.
  Η διαφορά του με το κανονικό καλάθι είναι ότι στο ηλεκτρονικό μπορείτε να τοποθετήσετε προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε στο μέλλον και να παραμείνουν εκεί όσο εσείς θέλετε. Για να χρησιμοποιήσετε το καλάθι του www.arosis.gr δε χρειάζεται να είσαστε μέλος.
  Ωστόσο
  Γίνε μέλος και δες το καλάθι σου από οποιοδήποτε υπολογιστή
  Υπάρχει η δυνατότητα να δείτε το καλάθι σας από οποιοδήποτε υπολογιστή. Γίνεται μέλος, κάντε login στο www. arosis.gr και προσθέστε προϊόντα στο καλάθι σας. Αυτόματα το καλάθι σώζεται στο λογαριασμό σας, οπότε από οποιοδήποτε υπολογιστή επισκεφτείτε το www.arosis.gr (και κάνετε login) θα μπορείτε να δείτε το καλάθι σας, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε προϊόντα και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας
 • Πως θα γίνω μέλος;

  Μόλις επιλέξετε “Αγορά προϊόντος” στην σελίδα ενός προϊόντος αμέσως ανοίγει το παράθυρο του e-shop. Είτε ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε συνεχίσετε την πλοήγηση στο site, στο πάνω μέρος της σελίδας των προϊόντων υπάρχει το εικονίδιο του καλαθιού. Κάθε φορά που κάνετε κλικ στο εικονίδιο ανοίγει το παράθυρο του e-shop. Όταν επιλέξετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας στη συνέχεια σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε login ή να γίνετε μέλος.
  Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ολοκληρωθεί 
  Προσοχή: Τα στοιχεία που θα δηλώσετε θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής (τιμολόγηση, αποστολή κτλ).

 • Γιατί να γίνω μέλος;
  • γιατί είναι δωρεάν
 
  • γιατί μπορούμε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα
 
  • γιατί έτσι θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες που έχετε κάνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
 
  • γιατί θα μπορείτε να βλέπετε το καλάθι σας από οποιοδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο κάνοντας login στο χώρο μελών
 
  • για να μπορέσετε να λαμβάνετε τα newsletter μας
 
  • για να μπορέσετε να κάνετε την παραγγελία σας
 
  • για επιπλέον ασφάλεια (και στις παραγγελίες σας και στα προσωπικά σας δεδομένα)
 • Τι είναι ο λογαριασμός μου?
  Ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής νέου μέλους και αυτόματα έχετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο www.arosis.gr
  Μέσα από τις σελίδες του λογαριασμού σας θα μπορείτε:
  • να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας
 
  • να επισκεφτείτε το καλάθι αγορων σας 
  • να αλλάξετε τα στοιχεία εγγραφής σας (email)
 
  • να ανανεώσετε τον κωδικό πρόσβασης (password) στο χώρο μελών
 • Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης
  Yπενθύμιση password
  Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης (password)  αποφύγετε να κάνετε νέα εγγραφή και πατήστε την επιλογή "Ξέχασα τον κωδικό μου" .
  Πληκτρολογήστε στο πεδίο το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, πατήστε συνέχεια και ακολουθήστε τη διαδικασία αλλαγής του password 
- στο email σας θα έρθει ένας προσωρινό password (ισχύει για 24 ώρες).
- Κάντε login με αυτό το password και αμέσως αλλάξτε το με κάποιο της αρεσκείας σας.

  Κάθε κωδικός πρόσβασης είναι κρυπτογραφημένος
  Το password που δηλώνετε κατά την εγγραφή είναι κρυπτογραφημένο και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης του για αυτό το λόγο μόνο μέσω της φόρμας ανάκτησης μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση στο χώρο μελών.

  Γιατί είναι σημαντικό να ανακτήσω το password μου;
  Διότι όλες οι συναλλαγές σας με το www.arosis.gr συνδέονται με τον συγκεκριμένο λογαριασμό μέλους που έχετε δημιουργήσει.

  Γιατί να μην ξανακάνω νέα εγγραφή;
  Πέραν από τον παραπάνω λόγο, διότι δε θα μπορείτε να έχετε πλέον πρόσβαση στις παλαιότερες παραγγελίες σας, στα στοιχεία του λογαριασμού σας, αλλά και στις μελλοντικές υπηρεσίες που θα προσφέρουμε στα υπάρχοντα μέλη του www.arosis.gr

  Πόσο χρόνο θα μου πάρει;
  Αν θυμάστε το email εγγραφής σας, η διαδικασία ανάκτησης νέου password είναι άμεση. Αν δε θυμάστε το email εγγραφής σας προτείνουμε να δοκιμάσετε στη φόρμα ανάκτησης, τους email λογαριασμούς που χρησιμοποιείτε συνήθως.
 • Θέλω να αλλάξω τον λογαριασμό μου
  Αλλαγή στοιχείων
  Μέσα από τις σελίδες του λογαριασμού σας μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τον κωδικό πρόσβασης.
  Δε μπορώ να αλλάξω το email μου;
  Μπορείτε να αλλάξετε το email σας μέσα από τις σελίδες του λογαριασμού σας.
  ΠΡΟΣΟΧΗ:
  1. Θα χρειαστεί να ξανακάνετε login και 
  2. Δεν θα πρέπει να υπάρχει μέλος με αυτό το email ή να έχει ξαναχρησιμοποιηθεί το email αυτό στο arosis.gr
 • Τιμές προϊόντων
  Οι τιμές των προϊόντων όπως εμφανίζονται συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α
  Ενδέχεται για κάποια προϊόντα να γίνονται κατά περιόδους ειδικές προσφορές / εκπτώσεις ή η ΑΡΟΣΙΣ να προτείνει συγκεκριμένο καλάθι προϊόντων σε ειδικές τιμές.
 • Πως μπορώ να πληρώσω;

  1. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.
  Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει  όλη την Ελλάδα
  Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:
  • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
  • Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

  2. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό της συνεργαζόμενης τράπεζας

  ALPHA BANK: 582 002320 000043
  IBAN: GR29 0140 8500 582 002320 000043

  Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 24670 71686. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

  Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@arosis.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

  3. πληρωμή με πιστωτική κάρτα
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.arosis.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας ολοκληρώνονται στο ηλεκτρονική σελίδα της Τράπεζας και έτσι προστατεύεστε από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας  τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

  Στη (secure) φόρμα παραγγελίας της τράπεζας  συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της).

  4. PayPal
  Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρία που το λειτουργεί είναι η ίδια που έχει και το eBay, γι’ αυτό εξάλλου οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξωφλούνται μέσω PayPal.

  Έτσι με το PayPal μπορείς:
  Να στείλει χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτό (χωρις απαραιτήτως ο αποστολέας να έχει λογαριασμο, μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα αρκει).

  Να πάρει χρήματα απο κάποιον άλλο με αποστολή στον τραπεζικό του λογαριασμό.

  Πως λειτουργεί το PayPal;
  Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε σε αυτόν λεφτά απο μία κάρτα (στο Διαδίκτυο δεν υπάρχουν ταμεία), να δεχτούμε λεφτά από κάποιον ή και να στείλουμε λεφτά σε κάποιον. Αν χρειάζεται να πληρώσουμε κάποιον αλλά δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε απευθείας τραπεζικό λογαριασμό, ζητάμε το e-mail που έχει στο PayPal και συμπληρώνουμε στην ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα, τα στοιχεία της κάρτας μας και το ποσό . Είναι 100% ασφαλές και δέχεται συναλλαγές σε δολλάρια, ευρώ και λίρες.

  Με λίγα λόγια:
  Πιστωτική/χρεωστική κάρτα —> PayPal αποστολέα —> PayPal παραλήπτη —> Τραπεζικός λογαριασμός παραλήπτη

  Γιατί είναι ασφαλές το PayPal:
  Διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Ακόμα όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, που σημαίνει ότι κανένας ιδιοφυής χάκερ δεν μπορεί να υποκλέψει στοιχεία συναλλαγών.
 • Πότε θα μου παραδώσετε;

  Παράδοση προϊόντων στο χώρο σας. 
  Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την επιβεβαίωση του τρόπου πληρωμής η ΑΡΟΣΙΣ θα εκτελέσει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για την Ελλάδα η αποστολή γίνεται με την ACS Courier και η παραδόσεις γίνονται :
  - εντός δύο εργάσιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και
  - εντός τριών εργάσιμων ημερών στα νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές.

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ACS Courier όπου με βάση τον αριθμό αποστολής που θα παραλάβετε με mail μπορείτε να κανονίσετε την ώρα παράδοσης.

  Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 24670 71792  ή μέσω τηςφόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.
 • Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

  Έξοδα αποστολής παραγγελίας για Ελλάδα: 
  • Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με τον τρέχον τιμοκατάλογο της ACS Courier.
  • Παραγγελίες από 6 τεμάχια και πάνω: Δωρεάν αποστολή
 
  • Παραγγελίες κάτω των 6 τεμαχίων: Χρέωση 3€ ανά κιλό και 1 ευρω για κάθε extra κιλό.
  • Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι
 
  • Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Pay pall.
  Έξοδα αποστολής παραγγελίας για τις χώρες της Ευρωπαϊκή ένωσης:
  • H αποστολή των παραγγελιών γίνεται με τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) βάση του τρέχοντος τιμοκαταλόγου.
  • Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα,  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, pay pall
.


 • Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

  Επιστροφές προϊόντων
  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

  α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΑΡΟΣΙΣ πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν.
  Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός της περιόδου έως την ημερομηνία λήξης.
  Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΡΟΣΙΣ.

  Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
  • επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα


  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)
  • Συγκεκριμένα:
  • Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να στείλετε το προιόν στην ΑΡΟΣΙΣ μετά από συνεννόηση με τη εταιρία η οποία θα φροντίσει για τον τρόπο παραλαβής χωρίς δικά σας έξοδα.
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος
 • Η παραγγελία μου έχει καθυστερήσει ή υπάρχει πρόβλημα

  Καθυστέρηση παραγγελίας 

  Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: 

  Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο.
  Ανάμεσα στα 36 διαφορετικούς τύπους προϊόντων που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν περιπτώσεις ένα προϊόν να βρεθεί σε έλλειψη λόγο εποχής. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις

  Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. 

  Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα

  Λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία μου.

  Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας παρακαλώ καλέστε μας στο 24670 71792 για να σας βρούμε αμέσως λύση.

  Αν το λάθος είναι δικό μας, αναλαμβάνουμε άμεσα την ευθύνη και θα σας στείλουμε το είδος το συντομότερο χωρίς καμία επιβάρυνση.

  Αν είναι προιόν το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στις αποθήκες μας, θα σας ενημερώσουμε για το πότε το περιμένουμε και για το αν θα υπάρξει κάποια πιθανή επιβάρυνση για τη μεταφορά.

  Παρακαλώ καλέστε μας στο 24670 71792 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου. 

 • Θέλω να ακυρώσω μία παραγγελία;
  Ακύρωση παραγγελίας.
  Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
  - Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 24670 71792 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας

  - Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 24670 71792 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας

  Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
  • Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;

  • Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;

  • Πότε θα παραλάβω κάποιο προϊόν της παραγγελίας μου που ακόμη δε μου έχει σταλεί;

  • Η παραγγελία μου δεν έφθασε ποτέ;

  • Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου.

  • Λείπουν συγκεκριμένα τεμάχια από ένα προϊόν.

  • Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online?
  Παρακαλώ καλέστε μας στο 24670 71792 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Προστασία, ασφάλεια, δικαιώματα
  Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας δεν πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα της Άροσις αλλά ο χρήστης μεταφέρεται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας όπου και ολοκληρώνει τη συναλλαγή του! Ο Server της Τράπεζας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας για τη διασφάλιση των συναλλαγών σας.

  Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.arosis.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
 • Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

  Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.arosis.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.arosis.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.arosis.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.arosis.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

  Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.arosis.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997
 • Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς
  Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΑΡΟΣΙΣ χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

  Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός ταυτότητας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού επιλέξετε να αγοράσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως ηλικία, αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.
  Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.
  Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Πλαίσιο χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  Πως η ΑΡΟΣΙΣ ασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα?
  Για απαντήσεις επισκεφτείτε του όρους χρήσης, παράγραφοι 6 & 7 και δείτε αναλυτικά όλα τα επίπεδα ασφάλειας που έχουμε εφαρμόσει για σας.
 • Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

  Ο δικτυακος τόπος www.arosis.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΡ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε.

  Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΡ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
  Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΡ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

  Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΡ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.arosis.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΡ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε. ή/και του www.arosis.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.arosis.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΡ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε. δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
 • Βλέπω ένα προϊόν με ασυνήθιστα χαμηλή τιμή
  Λάθη στις τιμές
  Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.
  Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.

  H ΑΡΟΣΙΣ δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.
  Η ΑΡΟΣΙΣ δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.arosis.gr., τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας